Lasergraveren in kunststoffen

Lasergraveren in kunststoffen

voor duurzame, permanente markeringen gegraveerd in plastic

Ook voor kunststoffen ondergronden en producten is graveren met behulp van een laser de perfecte oplossing om markeringen, tekst, logo’s, afbeeldingen, codes of andere unieke kenmerken toe te voegen. Lasergraveren in kunststoffen is een duurzame en blijvende manier om een product te personaliseren of identificeren. Ook bij grote oplages levert deze lasertechniek snelle en consistente resultaten.

In tegenstelling tot verf, inkt of andere digitale druk- en printtechnieken zal een gravure niet van het product slijten. Daarom wordt deze techniek voor vele doeleinden gebruikt, denk hierbij aan logo’s, ontwerpen of artikelnummers op producten, maar ook bijvoorbeeld tags, barcodes en identificatieplaatjes voor industriële doeleinden.

Op zoek naar de ideale partner voor lasergravures in kunststof? Reken op onze expertise, zorgvuldigheid en snelheid voor het behartigen van uw project.

De werking van lasergraveren in kunststoffen:

Elk lasergraveerproject begint natuurlijk met uw gepersonaliseerde design, code, tekst of logo… Hierna bepalen we de positionering op het product waarop u het ontwerp wilt aanbrengen en de grootte. Is dit allemaal in orde? Dan stelt Raidho de gespecialiseerde laser perfect in voor het beste resultaat.

Hierna zorgt de laser ervoor dat de ondergrond (bijvoorbeeld drinkbeker, naamplaatje..) door de hitte lichtjes verkleurt, verandert of er een dun laagje verwijderd wordt in de vorm van het geprogrammeerde design.

De voordelen van graveren met een laser in kunststoffen

✔ Hoge precisie & nauwkeurigheid

✔ Veelzijdigheid: kan op bijna alle kunststoffen en heeft zeer veel toepassingen

✔  Permanent en duurzaam: een gravure is permanent in het materiaal en slijt dus (bijna) niet af.

✔  Snel graveerproces en snelle levering

✔ Consistentie in resultaten, ook bij grote oplages

Ook voor complexe designs

Voorbeelden van markeringen in kunststof

Waarom kiezen voor Raidho voor als uw partner voor lasergravures in kunststof:

✔ Gespecialiseerde en uitgebreide werkplaats
✔ Jarenlange expertise in lasertechnieken
✔ Snelle en vlotte afhandeling
✔ Kwaliteitsgarantie

U kan bij Raidho ook terecht voor lasergraveren in: