Frezen

Frezen van bijna alle materialen

Freeswerk met hoge precisie – ook CNC frezen!

Ontdek Raidho, waar jarenlange ervaring in frezen en CNC-frezen samensmelt met precisie en kwalitatieve resultaten. Onze vlotte service en veelzijdige mogelijkheden in verspaningstechnieken kennen bijna geen grenzen. Wij bewerken bijna alle materialen voor diverse toepassingen en industrieën, of het nu gaat om productie in serie of op maat gemaakt vakmanschap. Uw partner in veelzijdig freeswerk.

FREZEN – VOORBEELDEN

Onze garanties tijdens het uitvoeren van uw gravures:

✔ GESPECIALISEERDE EN UITGEBREIDE WERKPLAATS

✔ JARENLANGE EXPERTISE IN FREZEN

✔ SNELLE EN VLOTTE AFHANDELING
✔ PRECIEZE RESULTATEN

TOEPASSINGEN

• Frezen van onderdelen
• Uitfrezen van ontwerpen en logo’s
• Complexe vormen
• Mallen, matrijzen …
• Maatwerk

WAT IS FREZEN (en CNC)

Frezen is een techniek waarbij een draaiend snijgereedschap, een frees, materiaal van een werkstuk verwijdert. Dit kan gedaan worden op verschillende materialen zoals metaal, kunststof, hout en composieten. Frezen wordt veel gebruikt in de metaalbewerking, maar het komt ook voor in andere industrieën.
CNC
CNC Frezen is een computer gestuurde freestechniek. Hierbij stuurt en computer (Computer Numerical Control) de bewegingen van een freesmachine aan, met zéér precieze resultaten als gevolg. Ideaal voor complexe freeswerken zonder fouten.

Bij Raidho kan u rekenen op jarenlange ervaring en correct advies bij uw opdracht. Met onze gespecialiseerde werkplaats zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Neem contact met ons op, we geven u graag de nodige uitleg en leveren snel, kwalitatieve resultaten.