img_1752

Lasergraveren op Fruit

Onze hoogwaardige lasergravures zijn bijna op elk materiaal te gebruiken. Zelfs in de wereld van het fruit heeft deze graveringstechniek zijn toepassing. In onze gespecialiseerde werkplaats, uitgerust voor hoogwaardige lasergravures, realiseren we met zorg unieke gravures op vers fruit. Met als resultaat: een gepersonaliseerde touch aan de vrucht zonder verdere gevolgen of behandelingen, bovendien is lasergraveren op fruit volledig voedselveilig. Ontdek hoe we uw fruitproject nauwkeurig en snel tot een smaakvol einde kunnen brengen.

Hoe lasergraveren op fruit in zijn werk gaat

Door middel van een geconcentreerde laserstraal worden er zichtbare markeringen of gravures aangebracht op de schil van het fruit. Met een zeer fijne instelling van de laserstraal treedt er een oppervlakte verkleuring op of wordt er een minimaal laagje uit de schil gebrand (afhankelijk van de instelling van de lasergravure en soort fruit…).

Onze gespecialiseerde werkplaats zorgt ervoor dat we in korte tijd grote aantallen kunnen voorzien van een logo, opschrift of markering van hoge kwaliteit. Ideaal voor als u gezond en origineel uit de hoek wilt komen.

Waarom kiezen voor Raidho voor het graveren van uw vruchten

✔ Gespecialiseerde en uitgebreide werkplaats

✔ Jarenlange expertise in lasertechnieken

✔ Snelle en vlotte afhandeling

✔ Kwaliteitsgarantie

Voorbeelden van gravures op fruit

Ontdek ook onze andere toepassingen voor graveren met lasertechniek: