img_20120731_220655

Glas lasergraveren

Lasergraveren in glas is een graveringstechniek waarbij een geconcentreerde laserstraal nauwkeurig oppervlakteveranderingen in glas aanbrengt. Hierdoor kan glaswerk voorzien worden van elegante precisiegravures waardoor glaswerk transformeert in unieke kunstwerken, maar ook gepersonaliseerde inscripties, logo’s of tekeningen voor herken- of traceerbaarheid zijn een veelgebruikte toepassingen. Ontdek de mogelijkheden bij Raidho vooir het graveren in glas.

Toepassingen voor lasergraveren in glas

Lasergravures in glas bieden diverse toepassingen en worden vaak gebruikt voor decoratieve, functionele en gepersonaliseerde doeleinden. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

• Kunst & decoratieve doeleinden

• Relatiegeschenken

• Glazen (wijnglazen, drinkglazen…)

• Promotionele items / reclame

• Industriële toepassingen
Labels, codes, markeringen…

Lasergraveren in glas, hoe het werkt:

Lasergraveren in glas is een precieze en geavanceerde techniek waarbij een krachtige laserstraal wordt gebruikt om het oppervlak van het glas te markeren of te graveren. De laserstraal, gecontroleerd door een computer, veroorzaakt nauwkeurige veranderingen in de textuur van het glas, waardoor afbeeldingen, tekst of complexe ontwerpen zichtbaar worden.

Deze moderne techniek staat bekend om zijn precisie en consistente herhaalbaarheid, hierdoor is het ideaal voor zowel unieke items als grotere oplages glaswerk.

Waarom kiezen voor Raidho voor het graveren van project in glas

✔ Gespecialiseerde en uitgebreide werkplaats

✔ Jarenlange expertise in lasertechnieken

✔ Snelle en vlotte afhandeling

✔ Kwaliteitsgarantie

Voorbeelden van gravures met een laser

Andere materialen geschikt voor lasergravering